13 recreatiebungalows op de Eikenhof in Reutum

Nu in verkoop!

13 recreatiebungalows omringd door natuur

Even weg van huis, genieten van rust en ontspanning

Stel je voor: wakker worden met het zachte gefluister van de natuur, omringd door groen en een verfrissende geur van dennenbossen. Onze bungalows bieden niet alleen een thuis weg van huis, maar ook een plek waar je vreugdevolle herinneringen met vrienden en familie kunt maken. Welkom in jouw toevluchtsoord van rust en ontspanning!

Hoogwaardig afgewerkte bungalows

Stap binnen in de comfortabele wereld van onze bungalows, waar eenvoud en luxe samenkomen. De bungalows zijn compleet ingericht met een eigentijdse badkamer en uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch Onovo. Voor de keuken is een stelpost opgenomen. De bungalows worden verwarmd door middel van een hybride-warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond, zo ben je verzekerd van een lage energierekening.

type - De eik

woonoppervlakte ca. 75 m2
kaveloppervlakte ca. 225 m2 tot 392 m2

De Eik beschikt over een ruime slaapkamer op de begane grond, een compleet ingerichte badkamer, een ruime hal met toilet en twee slaapkamers boven. In de ruime woonkamer met openslaande deuren vind je de keuken, waarvoor een stelpost is opgenomen. De bungalows zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin die afgescheiden is met een haagbeuk. De berging is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de tuin bereikbaar. Elke bungalow is afgewerkt met onderhoudsarme materialen en voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats voor de deur.

type - het hof

woonoppervlakte ca. 75 m2
kaveloppervlakte ca. 326 m2 tot 421 m2

Het Hof beschikt over twee ruime slaapkamers op de begane grond, een compleet ingerichte badkamer en een ruime hal met toilet. In de ruime woonkamer met openslaande deuren vind je de keuken, waarvoor een stelpost is opgenomen. De bungalows zijn vrijstaand en hebben een ruime tuin die afgescheiden is met een haagbeuk. De berging is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de tuin bereikbaar. Elke bungalow is afgewerkt met onderhoudsarme materialen en voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Heerlijk samenkomen in een oase van rust

Het park is gelegen in het karakteristieke Twentse landschap te midden van veel groen en natuurgebieden. In de directe omgeving vind je een zwembad – op de naastgelegen camping de Molenhof –, restaurant Antje & Billie en kun je forelvissen bij Wild.

Snuffel eens rond op de bekende Weerselose antiek- en rommelmarkt. Verken de omgeving en bezoek het landgoed Singraven met zijn nog werkende watermolen, gelegen tussen Denekamp en het rustieke plaatsje Ootmarsum met al zijn kunstgaleries en openluchtmuseum. Dwaal door de bossen van het Springendal met zijn bronnen en waterloopjes en ontdek het ijsvogeltje. Uitgaansgelegenheden zijn volop in de nabije omgeving aanwezig. Wat dacht je van de steden Enschede, Almelo en Hengelo? Ook Duitsland is dichtbij! Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in Weerselo of Tubbergen.

Jouw droombungalow staat op je te wachten

Op onderstaande kavelkaart maak je jouw keuze voor jouw nieuwe plekje. Klik op de kavel van jouw keuze voor alle informatie, afmetingen en beschikbaarheid.


Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Het verkoopproces

Klik op een fase voor meer informatie

Interesse in een bungalow Schrijf je dan nu in!

Heb je interesse in een bungalow op Eikenhof Reutum? Schrijf je dan nu in en geef jouw kavelvoorkeuren aan. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. Wij houden je tevens graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Fiscaal voordeel (btw)

De aankoop van een nieuwe recreatiebungalow in Nederland is belast met 21% omzetbelasting (btw). Onder bepaalde voorwaarden kan deze teruggevorderd worden van de belastingdienst. Het terugvorderen is afhankelijk van hoe de bungalow gebruikt wordt:

 • Volledig eigen gebruik.
  • Kan niet worden teruggevorderd.
 • Volledig verhuur.
  • Kan volledig worden teruggevorderd.
 • Combinatie van eigen gebruik en verhuur.
  • Kan procentueel worden teruggevorderd.
  • Bijvoorbeeld: De recreatiebungalow is bij aankoop bestemd voor 80% verhuur en 20% eigen gebruik. Wanneer de aankoopsom van de recreatiebungalow €282.000,- exclusief btw bedraagt, dan bedraagt de btw €59.220,-.
   In dat geval heeft u bij aankoop een recht op terugvordering van 80% van de btw (€47.376,-).

Meer informatie? Vraag de makelaar naar de voorwaarden!

INTERESSE FASE

In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom De Eikenhof.

START VERKOOP

Vanaf 15 april zal de verkoop van start gaan. Alle ingeschreven geïnteresseerden zullen van tevoren bericht hierover ontvangen. Heb je niet de mogelijkheid om je digitaal in te schrijven? Neem dan contact op met de verkopende makelaar.

SAMENSTELLEN

Na het tekenen van de koop-/ aannemingsovereenkomst zal er een afspraak met je gemaakt worden door om het meer- en minderwerk door te nemen.

START BOUW

Om te starten met de bouw moeten er vanwege de afbouwgarantie tenminste 9 bungalows verkocht zijn. Wanneer dit het geval is zullen wij bekendmaken wanneer wij verwachten te starten met de bouw van de bungalows.